Voting Pool @ FreeUniBG IRC Network
Начало
Предложения
Приети
Отхвърлени
Гласуващи

 
Потребител:

Парола:Предложено от: ( DJ-Tisho )

Предложено на: 15.12.2017г. 22:12:19ч.
Гласуване до: 22.12.2017г. 22:12:19ч.

Аргументи:
Напомням на по-старите "кучета", а и на новите такива, че преди не много време имахме радио в Мрежата, по което обикновено вървеше "AutoDJ" нон-стоп с предварително подбрана музика, а когато някой "DJ" по радиото решеше да пусне малко от своята музика, се връзваше с предварително предоставена парола. И ако "DJ-я" имаше и микрофон за поздрави - ставаше наистина весело. Но в най-простия случай, можеше да закачите Winamp-a си за радиото с парола и да пускате вашата любима музика.

Въпроса ми е, искате ли това радио да се върне отново ?
И предварително да успокоя LuD, че ако това предложение се приеме - аз лично ще реализирам новото FreeUniBG радио на мой сървър с помощта на Icecast.
ВАЖНО:
Предварително уточнявам, че гласувалите "ЗА" се очаква, поне минимално да вземат участие във въпросното радио като "DJ-и", на които лично ще предоставя пароли за streaming (излъчване).

© FreeUniBG IRC Network 2021г. Всички права запазени. Network Website: https://www.FreeUniBG.eu - Network Webchat: https://Chat.FreeUniBG.eu - Network Forums: https://Forums.FreeUniBG.eu - Network Gallery: http://Gallery.FreeUniBG.eu - Network Statistics: https://Stats.FreeUniBG.eu - Network Voting Pool: https://Voting.FreeUniBG.eu