Voting Pool @ FreeUniBG IRC Network
Начало
Предложения
Приети
Отхвърлени
Гласуващи

 
Потребител:

Парола:Предложено от: ( Genji )

Предложено на: 17.12.2017г. 10:55:49ч.
Гласуване до: 24.12.2017г. 10:55:49ч.

Аргументи:
Аргументите са много прости:

* всеки има дефалтното motd, което част от него гласи:
Violations of these rules will result in a ban from the server.
-
- . Network website: www.FreeUniBG.eu
- . Official Network Channel: #Bulgaria
визирам последния ред очевидно. След като България канала е официалния на мрежата - редно е админите ОТ мрежата да има достъп в него. Не говоря да се пръснем да адд-ваме хора след като получим достъп - напротив.

* Ако този вот се приеме, то никой админ НЯМА да има право да адд-ва в канала независимо дали, той самия има достъп да го направи.

* допустимо е да се адд-нат 2-ма от глобалните оператори с цел допълнителен контрол, но техният администратор поема отговорността за действията им! Ако те се издънят е = на негова издънка. Имахте го в предвид това. Техният достъп ще бъде САМО +fop в ботовете. Под всеки добавен глобален опер в ботовете, ще се оставя коментар, напр. "GlobOp 1 - irc.blqblq.com, GlobOp 1 - irc.blqblq.com" и това е.

© FreeUniBG IRC Network 2021г. Всички права запазени. Network Website: https://www.FreeUniBG.eu - Network Webchat: https://Chat.FreeUniBG.eu - Network Forums: https://Forums.FreeUniBG.eu - Network Gallery: http://Gallery.FreeUniBG.eu - Network Statistics: https://Stats.FreeUniBG.eu - Network Voting Pool: https://Voting.FreeUniBG.eu