Voting Pool @ FreeUniBG IRC Network
Начало
Предложения
Приети
Отхвърлени
Гласуващи

 
Потребител:

Парола:Предложено от: ( Krasi )

Предложено на: 08.02.2023г. 16:48:09ч.
Гласуване до: 18.02.2023г. 16:48:09ч.

Аргументи:
Здравейте колеги,имате привилегията да аднете по един юзър (local or global operator) по ваш избор от ваш сървър в бота. При не спазване на правилата на FreeUniBG Network,вие нарушавате правилата и съответно и неговите и вашите права в бота ще изчезнат автоматично. Ако сте съгласни подкрепете,ако не сте недейте. Дайте своят глас и да приключваме с темата за операторският статут в канал България.

P.S. Сървъри само с администратор без юзър който да влиза през тях не трябва да имат права в Ботимир,нито право за вотинг система,нито право до gliner. Нека да допринесът поне с един редовен юзър,чак тогава да се разгледа даденият казус и пак да се гласува дали админа да има съответните права и да застане рамо до рамо с нас. Вече 10 години сме заедно !

© FreeUniBG IRC Network 2021г. Всички права запазени. Network Website: https://www.FreeUniBG.eu - Network Webchat: https://Chat.FreeUniBG.eu - Network Forums: https://Forums.FreeUniBG.eu - Network Gallery: http://Gallery.FreeUniBG.eu - Network Statistics: https://Stats.FreeUniBG.eu - Network Voting Pool: https://Voting.FreeUniBG.eu