Voting Pool @ FreeUniBG IRC Network
Начало
Предложения
Приети
Отхвърлени
Гласуващи

 
Потребител:

Парола:Предложено от: ( demoniac )

Предложено на: 08.12.2012г. 08:34:43ч.
Гласуване до: 11.12.2012г. 08:34:43ч.

Аргументи:
1) Прекалаено много потребители станаха, които решават(или решават да гласуват) неща, които не влизат в тяхната компетенция или не покриват минимума технически познания.
Какво имам предвид? Има сървъри с администратори(решили, или посочени от други да бъдат такива), които не могат да поддържат и не знаят как се съпортва линукс маниша, хостваща дадена услуга. За мен това е дупка в сигурността на мрежата.
2) Всеки, които реши да линква сървър тук, да може да покрие минимума изисквания като познания и настройки по машината си. Базови познания по Линукс ОС, мрежова сигурност и т.н. и т.н.
3) да има м/у 3 и 4 хуб администратора, които да са адекватни и да могат да поддържат услугата, която са пуснали. Всеки, който е дошъл на готово и без знания и умения - да си ходи! Всеки може да пусне сървър от машина с някакъв линукс, било той и виртуален, но да знае каква е целта. хора, които нямат познания,а искат да линкват заради правата - да си ходят по живо по здраво.
Тук не сме се събрали да показваме кой има права в services, а кой може да допринесе най-много за мрежата, да покани потребители, да имплементира нещо ново, да дава идеи й т.н. и т.н.

© FreeUniBG IRC Network 2021г. Всички права запазени. Network Website: https://www.FreeUniBG.eu - Network Webchat: https://Chat.FreeUniBG.eu - Network Forums: https://Forums.FreeUniBG.eu - Network Gallery: http://Gallery.FreeUniBG.eu - Network Statistics: https://Stats.FreeUniBG.eu - Network Voting Pool: https://Voting.FreeUniBG.eu